A rendszer

Hiszek benne, hogy a tanulás egyet jelent a hozzáállásunk megváltoztatásával. Hiszek benne, hogy a tanulás soha nem ér véget, és, hogy soha nem késő elkezdeni.

Hiszek benne, hogy biztos alapok nélkül nincs sikeres fejlődés, ezért egy olyan oktatási rendszert dolgoztam ki, amelyben minden az alapoknál kezdődik, egységesítve és pontosítva a fogalmakat. Egy olyan rendszert, amely mindenki számára érthető, akár most kezdte a szakmát, akár már sikeres szalontulajdonos.

Egy olyan rendszert, amely nemcsak arra tanít meg, hogyan vágjunk le egy hajat, hanem megtanít arra, hogyan vágjuk hajat. A bemutatóimon a legapróbb mozdulatokra is hangsúlyt fektetek, segítek gyorsabbá és egyúttal hatékonyabbá tenni szalonmunkádat,  és segítek megérteni a formákat, technikákat , hogy a végén mindent egyensúlyba tudj hozni a legfontosabbal, a hordhatósággal.

Csoportos Hands-On

A Circle Hands-on bemutatóin a hajvágás alapjaira és a haladó technikákra fókuszálok.

Az oktatásokon a jelentkezők babafejen gyakorolnak, step by step haladva . A Hands-on oktatásokat Budapesten, illetve országszerte tartom, akár a jelentkező saját szalonjában. A Hands-on bemutatókat minimum 3 és maximum 8 fővel tudjuk megtartani.

A Hands-on képzés elvégzése után a jelentkező egy biztos és a gyakorlatban is azonnal használható tudást kap kézhez.

Az oktatáshoz szükséges kellékeket én biztosítom, a jelentkezőknek csak a saját eszközeiket kell a képzésre hozni. Minden jelentkező Circle emléklapot és a hajvágások technikai rajzait kapja a bemutató elvégzése után.

 – Az árak a jelentkezők létszámának függvényében változnak. –

Privát 1:1 Hands-on

A Circle 1:1 hajvágó bemutatók előre egyeztetett igények szerint épülnek fel. Fontosnak tartom, hogy a jelentkezőre fordított időt maximálisan kihasználjuk, és egy személyre szabott oktatás keretein belül érjünk el látványos fejlődést a hajvágásokban . Minden 1:1 képzés a Circle hajvágás elméletével kezdődik,  majd a jelentkező babafejen készít el 2 hajvágást. 

Időtartam : 10:00 – 18:00 

Helyszín :

Budapesti privát stúdióban vagy Circle Salon&Education Budapesten, de országszerte, akár a jelentkező saját szalonjában is. 

A Jelentkező a bemutató után a hajvágások technikai rajzait, a bemutatón készült fotókat, videókat, és egy emléklapot kap.

Bemutató ára : 150.000Ft / nap + babafej 25.000Ft  ( vidéki helyszín esetén utazási költség ) 

– 1+1 fő esetén, vagy 2 napos bookolás estében 20% kedvezmény –

Privát 1:1 Inspiráció 

 

Ha kíváncsi vagy egy bizonyos forma kialakítására, ha problémád van egy adott forma vágásával, puhításával vagy csak feltöltődésre, ösztönzésre és egy kicsit újra vágysz, akkor a 1:1 Inspiráció neked lett kitalálva. Jöhetsz egy délutános műszakod előtt vagy egy délelőttös után, jöhetsz hétvégén is, amikor úgy érzed, hogy feltöltődnél vagy csak segítségre van szükséged egy adott formával kapcsolatban. A bemutató alatt 1 általad választott formát vágok élő modellen, ahol lehetőséged van csak figyelni és tanulni, vagy akár velem haladni step by step is élő modellen vagy babafejen.

 

Időtartam : Rugalmas ( kb. 2-3 óra ) 

Helyszín : 

Budapesti privát stúdióban vagy Circle Salon&Education Budapesten

Bemutató ára : 90.000Ft  / Ha szükséges a babafej : 25.000Ft / db